Bagte auberginer med yoghurtsovs
Af: Food and Agriculture Organization
Måltid:
Antal:
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 75 g tahin
- 2 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 1/2 tsk spidskommen
- 125 ml yoghurt naturel
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- stor 1 stk aubergine
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl granatæblekerner
- 1 bundt hakket persille
Sådan gør du
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader. Pisk tahin, citronsaft, hvidløg, spidskommen, yoghurt, salt og peber sammen i en skål. Skær auberginen i lange skiver, som vist på billedet. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Fordel olie over auberginerne og bag auberginerne i ca. 20 minutter i ovnen, indtil de er bløde og begynder at blive brune. Anret auberginerne på en tallerken og hæld yoghurtsovsen over. Pynt med granatæblekerner og hakket persille.
Øvrigt
Energiindhold:
Kulhydrat: 44 gram
Protein: 23 gram
Fedt: 47 gram
Energi, kJ: 2980 kJ
Energi, kcal: 596 kcal