Fiskefrikadeller
Af: Karolines Køkken
Måltid: Madpakke
Antal: 16 stk.
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 400 g fiskefars
- 1 æg
- 1 groftrevet zittauerløg (ca. 50 g)
- 1 dl hakket frisk dild
- 1/4 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 25 g smør
Sådan gør du
Rør fiskefarsen med æg, løg, dild, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i ca 12 min. - vend dem af og til.
Øvrigt
Fiskefrikadellerne kan holde sig i køleskabet i et par dage. Fiskefrikadellerne er også gode til aftensmaden. Spis dem fx sammen med kogte kartofler, gulerødder og broccoli. Lav en dressing af yoghurt 10% smagt til med remoulade og lidt karry. Fyld dressingen med æble og syltede agurker i små tern.
Energiindhold 2600 KJ (619 Kcal)
- Protein: 28%
- Kulhydrat: 37%
- Fedt: 35%