Grov råkost med frugt og mandler
Af: Nanna Simonsen
Måltid: Madpakke
Antal: 3-4 portioner
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 1 rå rødbede (ca 140 g)
- 2 gulerødder (ca 180 g)
- 1 æble (ca 100 g)
- 1-2 spsk citronsaft
- 1 appelsin
- 1 lille klase vindruer (ca 60 g)
- 1 spsk hakkede mandler
Sådan gør du
Skræl og riv rødbede og gulerod. Halver æblet, og fjern kernehuset, men riv gerne med skrællen på. Pil appelsinen, del den i både og skær bådene i mindre stykker. Eller skær appelsinen i fileter. Halver vindruerne, og fjern kernerne. Vend det hele sammen.
Når salaten skal med i madpakken, kommes den i en beholder med tætsluttende låg.
Øvrigt
Energiindhold pr. portion:
Kulhydrat: 15 gram
Protein: 2 gram
Fedt: 1 gram
Energi, kJ: 370 kJ
Energi, kcal: 74 kcal