Gulerodskage med kokos
Af: Skolemælk
Måltid: Andet
Antal:
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 8 æg
- 1 dl Kokosolie
- 2 modne bananer
- 800 g revne gulerødder (ca. 8 stk)
- 7 dl rismel
- 2 tsk vaniljesukker
- 4 tsk stødt kardemomme
- 2 spsk honning
- 2 dl æblemost
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl kokosmel
- 1 tsk salt
- Til pynt: 1 dl kokosmel
Sådan gør du
Pisk æggene luftige i en skål. Kom resten af ingredienserne i en foodprocessor (bortset fra kokosmelet) og kør det til en jævn masse. Vend de sammenpiskede æg og kokosmelet i massen og fordel dejen i en smurt bradepande.
Bagetid: 35-40 minutter midt i en 200° forvarmet ovn.
Øvrigt
Energiindhold i hele kagen:
Kulhydrat: 533 gram
Protein: 98 gram
Fedt: 186 gram
Energi, kJ: 17936 kJ
Energi, kcal: 3587 kcal