Hjemmebagt knækbrød
Af: Skolemælk
Måltid: Madpakke
Antal: 24
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 1/2 dl rapsolie
- 120 g majsmel
- 25 g mandelmel
- 1,5 dl hørfrø
- 1,5 dl solsikkekerner
- 1/2 tsk salt
Sådan gør du
Kog vandet og hæld det i en skål. Bland olie og de øvrige ingredienser i og rør det hele sammen til en løs dej. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Bagetid: 30-35 min. midt i en 150° forvarmet ovn (varmluft 130°). Tag knækbrødet ud af ovnen og skær det i firkanter. Sæt knækbrødet tilbage i ovnen og bag yderligere 1 25-30 min. Lad dem afkøle på en bagerist. Giv knækbrød med i et lille bæger.
Øvrigt
Energiindhold pr. stk.:
Kulhydrat: 5 gram
Protein: 2 gram
Fedt: 5 gram
Energi, kJ: 334 kJ
Energi, kcal: 67 kcal