Indbagte pizza-stykker med majs og peberfrugt

Af: Arla Karolines Køkken ®

Måltid: Madpakke
Antal: 4 personer
Kan fryses: Ja
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • ½ spsk rapsolie
  • 200 g hakket oksekød (ca. 6 % fedt)
  • 3/4 tsk tacokrydderi
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g majskerner (fra dåse)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern - ca. 150 g)
  • 50 g smuldret hvid ost (i tern i saltlage 3 %)
  • 1 pakke pizzadej (færdig, fuldkorn - ca. 280 g)
  • Tilbehør:
  • 400 g grøntsager (fx agurk og cherrytomat)

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Svits kødet ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Drys kødet med tacokrydderi, salt og peber og vend det sammen med majs, peberfrugt og ost.

Rul pizzadejen tyndere med en kagerulle til en firkant (ca. 25 x 30 cm). Skær dejen i 4 kvadrater og del fyldet i 4 portioner. Kom en portion fyld på midten af hvert kvadrat og fold dejen over. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Bag pizza-stykkerne midt i ovnen 12-15 min. ved 225°. Lad dem køle helt af.

Pak de indbagte pizza-stykker ind i husholdningsfilm og kom et stykke i hver madpakke sammen med agurk og tomat.

Øvrigt

Lav en større portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker. Pizza-stykkerne tøs op i køleskabet.

Energiindhold 5730 KJ (1364 Kcal)

  • Protein: 27%
  • Kulhydrat: 45%
  • Fedt: 28%