Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ost
Af: Arla Karolines Køkken ®
Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 400 g skrabede, nye kartofler
- 5 dl vand
- ½ tsk groft salt
- 100 g optøede, frosne ærter
- 150 glas jordbær (i kvarte)
- ½ agurk (i små tern - ca. 150 g)
- 150 g stegt kyllingefilet (i mindre stykker)
- 50 g hvid ost (i tern i saltlage 20 %)
- 1 tsk fintrevet citronskal
- ½ spsk rapskimolie
- 1 spsk hvid balsamico eddike
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - de skal kun lige være møre. Lad kartoflerne køle af.
Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem forsigtig sammen med de øvrige ingredienser. Kom salaten i madkasser med tætsluttende låg. Husk gafler og en lille serviet.
Øvrigt
Kyllingekødet kan erstattes af andet stegt eller røget kød.
Energiindhold 3540 KJ (843 Kcal)
- Protein: 25%
- Kulhydrat: 45%
- Fedt: 30%