Kulørt rodfrugtsalat
Af: Arla Karolines Køkken ®
Måltid: Madpakke
Antal: 2 madpakker
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 5 spsk fuldkorns perlebyg (ca. 50 g)
- 2 spsk sød chilisauce
- 100 g hvid ost i saltlage (3 % - let moset)
- 1 dl klippet persille
- 25 g groft hakkede saltede peanuts
- 75 g rosiner
- 2 groftrevne persillerødder (ca. 200 g)
- 4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
Sådan gør du
Tilbered fuldkornsperlebyggen som anvist på pakken. Rør chilisauce, salattern, purløg, uasaltede peanuts og rosiner. Vend blandingen godt sammen med de revne rødder og smag til.
Øvrigt
Du kan vælge andre rodfrugter til salaten, fx pastinakker, knoldselleri eller rødbeder. Du kan også bruge fintsnittet hvidkål eller spidskål. Hak kålen lidt efter du har snittet, så den er nem at spise.
Energiindhold 3880 KJ (924 Kcal)
- Protein: 18%
- Kulhydrat: 63%
- Fedt: 19%