Kyllingelår med majskolbe og rød pesto
Af: Betina Repstock
Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 4 kyllingelår (200 g)
- 1 fed hvidløg
- 1 rød peber (50 g)
- 1/2 dl pinjekerner
- 1 spsk revet parmesanost
- lidt chilipulver
- salt
- 2 hele majskolber
- 2 skiver groft brød (80 g)
- 8 cherrytomater
Sådan gør du
Kom kyllingelår, hvidløgsfed og en hel rød peber i et ildfast fad, og steg det midt i ovnen ved 180 grader ca. 40 min., til lårene er gennemstegt.
Kerner fjernes fra peberfrugten. Blend det bagte hvidløgsfed med peberfrugt, pinjekerner, parmesan og lidt chilipulver. Pestoen smages til med salt.
En stor gryde sættes over at koge med vand og salt. Majskolberne renses for blade, der kasseres, og kolberne koges i vandet i ca. 8 min.
Servering:
Smør kyllingelårene med pestoen, og læg dem i madkassen sammen med majskolbe og en skive groft lyst brød og nogle cherrytomater.
Øvrigt
Energiindhold pr. portion:
Kulhydrat: 44 gram
Protein: 31 gram
Fedt: 19 gram
Energi, kJ: 1995 kJ
Energi, kcal: 400 kcal