Miniæggekage

Af: Skolemælk

Måltid:
Antal: 1 person
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 1 æg
  • 1 spsk hytteost
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids peber
  • Eventuelt
  • 1 tsk hakket purløg

Sådan gør du

Slå æg ud i en lille skål. Tilsæt hytteost, salt og peber. Pisk alle ingredienser sammen med en gaffel. Smør en muffinbradepande eller en muffinform grundigt, og hæld æggemassen heri. Bag i en 180C forvarmet ovn i 10-12 minutter.

Har du rester af kogte grøntsager, kan du tilføje disse i små tern.

Øvrigt

Tip:
Top evt. med finthakket purløg.

Energiindhold pr. portion:

Kulhydrat: 0,85 gram
Protein: 10 gram
Fedt: 6 gram
Energi, kJ: 404 kJ
Energi, kcal: 81 kcal