Miniæggekage
Af: Skolemælk
Måltid:
Antal: 1 person
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej
Ingredienser
- 1 æg
- 1 spsk hytteost
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Eventuelt
- 1 tsk hakket purløg
Sådan gør du
Slå æg ud i en lille skål. Tilsæt hytteost, salt og peber. Pisk alle ingredienser sammen med en gaffel. Smør en muffinbradepande eller en muffinform grundigt, og hæld æggemassen heri. Bag i en 180C forvarmet ovn i 10-12 minutter.
Har du rester af kogte grøntsager, kan du tilføje disse i små tern.
Øvrigt
Tip:
Top evt. med finthakket purløg.
Energiindhold pr. portion:
Kulhydrat: 0,85 gram
Protein: 10 gram
Fedt: 6 gram
Energi, kJ: 404 kJ
Energi, kcal: 81 kcal