Sandwich med kylling og karry

Af: Arla Karolines Køkken ®

Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 1/4 frisk ananas (ca. 400 g)
  • 100 g friskost naturel (4 %)
  • 1/4 tsk madraskarry
  • 3/4 tsk sukker
  • 1/4 tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 1 kyllingefilet (ca. 175 g)
  • 1/4 tsk groft salt
  • 2 store, grove sandwichboller
  • 200 g fintsnittet hvidkål
  • 1 dl blandede babysalatblade

Sådan gør du

Skræl den kvarte ananas ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Fjern midterstokken og skær derefter ananaskødet i tynde skiver. Tag 3-4 skiver fra og mas (mellem fingrene) ca. 1 spsk saft fra.

Rør friskeosten med den ene spsk ananassaft, karry, sukker og salt. Smag dressingen til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileten ca. 1 min. på hver side. Steg kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Drys med salt og skær kyllingefileten i skiver.

Rist bollerne og lad dem køle af. Flæk bollerne, smør med karrydressing og læg dem sammen om hvidkål, ananas, kyllingekød og salatblade.

Klem sandwichene lidt sammen og pak dem i madpapir og derefter i madkasser. Læg en serviet ved hver.

Energiindhold 3860 KJ (919 Kcal)

  • Protein: 29%
  • Kulhydrat: 54%
  • Fedt: 17%