Sandwich med kylling og karry
Af: Arla Karolines Køkken ®
Ingredienser
- 1/4 frisk ananas (ca. 400 g)
- 100 g friskost naturel (4 %)
- 1/4 tsk madraskarry
- 3/4 tsk sukker
- 1/4 tsk groft salt
- 10 g smør
- 1 kyllingefilet (ca. 175 g)
- 1/4 tsk groft salt
- 2 store, grove sandwichboller
- 200 g fintsnittet hvidkål
- 1 dl blandede babysalatblade
Sådan gør du
Skræl den kvarte ananas ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Fjern midterstokken og skær derefter ananaskødet i tynde skiver. Tag 3-4 skiver fra og mas (mellem fingrene) ca. 1 spsk saft fra.
Rør friskeosten med den ene spsk ananassaft, karry, sukker og salt. Smag dressingen til.
Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileten ca. 1 min. på hver side. Steg kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Drys med salt og skær kyllingefileten i skiver.
Rist bollerne og lad dem køle af. Flæk bollerne, smør med karrydressing og læg dem sammen om hvidkål, ananas, kyllingekød og salatblade.
Klem sandwichene lidt sammen og pak dem i madpapir og derefter i madkasser. Læg en serviet ved hver.
Energiindhold 3860 KJ (919 Kcal)
- Protein: 29%
- Kulhydrat: 54%
- Fedt: 17%