Soft mysli med rugflager, gulerod og bær

Af: Arla Karolines Køkken ®

Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 75 g speltflager (ca. 3 dl)
  • 1½ spsk flydende honning
  • 3 dl syrnet naturel produkt (3,5 %)
  • 50 g groftrevet gulerod
  • 50 g groftrevet pære
  • 200 g blandede bær (fx hindbær, brombær og blåbær)
  • 25 g grofthakkede, ristede, smuttede mandler
  • Tilbehør:
  • 2 fuldkornsboller (ca. 100 g)
  • 2 skiver hamburgerryg
  • 2 skiver gul ost
  • 2 skiver grøn peberfrugt

Sådan gør du

Kom speltflagerne i en lille bradepande og fordel honningen over. Stil bradepanden midt i ovnen og rist flagerne ca. ½ time ved 175°. Lad speltflagerne køle af og vend dem sammen med det syrnede produkt, gulerod og pærer. Kom soft myslien i to små bokse. Kom bær og mandler på toppen og læg tætsluttende låg på boksene. Myslierne er nu klar til madpakken.

Rist bollerne og lad dem køle af. Flæk bollerne og læg dem sammen om hamburgerryg, ost og peberfrugt. Pak bollerne ind og kom dem i madkasser sammen dem myslien. Husk en lille ske til at spise mysli med.

Øvrigt

Soft myslien kan med fordel laves dagen før - den bliver kun bedre af at trække.

Energiindhold 5180 KJ (1233 Kcal)

  • Protein: 18%
  • Kulhydrat: 59%
  • Fedt: 23%